16 grote champignons 150 gr grijze garnalen 50 gr boter 50 gr bloem 500 ml volle melk Nootmuskaat Peper en zout 100 gr Gruyère kaas
Bereiding
Verwarm de oven op 180 ° Borstel de champignons schoon en verwijder het steeltje Leg de hoedjes op een bakplaat met bakpapier Smelt de boter en maak een roux met de bloem Voeg onder voortdurend roeren de melk toe Kruid met peper en zout en de muskaatnoot Als de saus goed aangedikt is haal je ze van het vuur en roer je er de garnalen onder en de helft van de gemalen kaas Verdeel de saus in de champignonhoedjes en bestrooi met de rest van de gemalen kaas Plaats de gevulde champignons in de oven en bak ze in 10 min onder de grill
Cannelloni met spinazie en ricotta Benodigdheden 16 cannelloni-pijpjes Voor de vulling : 750 gr verse spinazie of 400 gr diepvries 250 gr ricotta 1 ui 1/2 courgette 1 teentje look koriander Voor de Bechamelsaus : Lees meer…