Glaasje van tonijn met perzik

Ingrediënten

  • mayonaise
  • augurk
  • 4 schijfjes radijs
  • 1 blik (200 g) tonijn in eigen nat, uitgelekt, verkruimeld
  • 1 stengel lente-ui, fijngehakt
  • 4 halve perziken, uitgelekt, in blokjes
  • ijsbergsla
  • zout, peper

Bereiding

  • Meng in een kom de mayonaise met de tonijn en lente-ui en fijn gesneden augurk. Hou een paar stukjes tonijn apart om later mee af te werken. Kruid met peper en zout naar smaak.
  • Schik op de bodem van de glaasjes een aantal kleine stukjes ijsbergsla.
  • Verdeel de stukjes perzik vervolgens over de glaasjes.
  • Eindig met de tonijn in mayonaise.
  • Werk af met een klein stukje tonijn, een klein blokje perzik en fijn gesnipperd groen van de lente-ui (of bieslook).
  • Versier de glaasjes met een schijfje radijs.
Categorieën: Aperitiefhapjes